Ce i-a dăruit Carmen Iohannis soțului ei înainte de primul discurs în calitate de președinte al României


Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, sunt împreună de mai bine de 25 de ani. Cei doi au trecut prin multe împreună, iar cel mai greu lucru a fost faptul că nu au devenit niciodată părinți.

Klaus Iohannis și Carmen Iohannis sunt împreună de un sfert de secol

“O să vorbim împreună dacă plecăm la București. O să fac ce trebuie să fac”, a mărturisit Carmen Iohannis la acel moment, înainte de alegerea ca președinte.

La rândul lui, Klaus Iohannis spunea despre soția lui că e pregătită să fie Prima Doamnă. De altfel, Carmen Iohannis s-a făcut remarcată prin aparițiile sale extrem de elegante, ea mărturisind la un moment dat că este fană a stilului de la Casa Regală Britanică.

″Este pregătită să fie Prima Doamna. Ne-am asumat amândoi că aici vom ajunge și am luat în calcul să venim la București”, a explicat Klaus Iohannis.

Când a trebuit să îți susțină discursul după alegerea ca președinte, Carmen Iohannis a fost din nou alături de soțul ei, și chiar i-a dat ceva care să îl ajute. Când reporterii au întrebat ce anume i-a dat soțului ei, aceasta a spus: „Niște dropsuri. În cazul în care are nevoie de ele și nu găsește apă la timp, să poată rosti discursul pe care îl are”.

De ce nu are președintele Klaus Iohannis copii. Motivul real

Totuși, Carmen Iohannis și soțul ei au trecut prin momente grele împreună, din cauza faptului că nu au putut avea niciodată copii.

„Dumnezeu nu ne-a dat. Nu a fost să fie. Asta e. Nu poţi să le ai pe toate în viaţă. Ne-am împăcat cu ideea, dar nu mi-a fost uşor. Infiatul nu a fost o variantă pe care am considerat că trebuie să o luăm în considerare. De 14 ani sunt primar şi poate dacă aş fi avut copii, nu aş fi făcut acest pas”, spunea Iohannis pe vremea când încă era primar în Sibiu.

Relația dintre ei nu s-a schimbat și sunt la fel de îndrăgostiți ca la început: ”Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere. Dacă se întâlnesc doi oameni care se plac şi se înţeleg, restul devine irelevant. Este foarte uşor ca doi oameni tineri să se placă şi să se îndrăgostească, şi asta mi s-a întâmplat şi mie cu soţia mea. Am fost un cuplu de îndrăgostiţi mulţi ani”, a spus Iohannis.


Like it? Share with your friends!

0

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce i-a dăruit Carmen Iohannis soțului ei înainte de primul discurs în calitate de președinte al României

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format