Fiica lui Vârciu îl bagă la datorii! Ce i-a cerut adolescenta tatălui ei celebru


Liviu Vârciu îi cumpără apartament fiicei sale. Se pare că prezentatorul Tv nu se uită la bani când vine vorba despre copiii săi. Acesta a anunțat că îi cumpără o locuință Carminei, după ce aceasta s-a decis să se mute în Capitală.

Fiica lui Vârciu îl bagă la datorii! Ce i-a cerut adolescenta tatălui ei celebru

Liviu Vârciu se poate considera un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și pe plan financiar. Artistul și omul de televiziune s-a decis să-i îndeplinească o dorință costisitoare fiicei sale, Carmina.

Prezentatorul Tv a anunțat pe rețelele de socializare că îi va cumpăra un apartament fiicei sale de 18 ani într-o zonă de lux. Obișnuit să-și țină fanii la curent cu orice noutate, Vârciu le-a arătat acestora cum arată noua locuință a fiicei sale. Acesta a postat pe TikTok o filmare unde apare alături de Carmina, în timp ce o îmbrățișa. „Se mută fata în București și tati face un credit și îi ia un apartament. În Ambiance Residence. Îți place?„, a spus Liviu. Evident, Carmina a fost extrem de încântată de noua sa locuință.

Liviu Varciu si Carmina
Liviu Varciu ii cumpara apartament Carmine8i
Liviu Varciu ii cumpara apartament Carmine8i

Carmina a decis să se mute aproape de tatăl său

Liviu Vârciu este foarte mândru de fata lui, motiv pentru care s-a decis să scoată un credit la bancă pentru a-i cumpăra un apartament. Noua locuință a Carminei va fi în Ambiant București, zona Pipera, considerată una dintre cele mai luxoase zone din Capitală. „Se mută fata în București și tati face un credit și îi ia un apartament. Să vedem și cu prețurile că am înțeles că sunt bune în zona asta. Vrei în zona de Nord, tata? Știi cât e un apartament aici? Meriți! Îi ia tata!”, a spus Liviu Vârciu la InstaStory.

Așadar, Liviu va putea să-și vadă fiica când dorește, fără să fie nevoie să circule sute de kilometri. Carmina este rodul iubirii dintre Liviu și Ami Teiceanu. De asemenea, vedeta mai are o fetiță cu iubita lui Anda Călin, și un băiețel de trei luni.


Like it? Share with your friends!

1
1 point

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fiica lui Vârciu îl bagă la datorii! Ce i-a cerut adolescenta tatălui ei celebru

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format