Horoscop rune 25-31 ianuarie 2021 Mihai Voropchievici


Horoscop rune 25-31 ianuarie 2021 Mihai Voropchievici. Ca în fiecare săptămână, numerologul Mihai Vorpchievici a prezentat previziunile săptămânale realizate prin citirea runelor. Horoscopul săptămânal a fost realizat la emsiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3.

Află în continuare ce te așteaptă săptămâna viitoare, în funcție de previziunile runelor.

Mihai Voropchievici: Horoscop rune 25-31 ianuarie

BERBEC

Urmează câteva zile cam dificile, care îi vor da bătăi de cap. Totul devine mai bine, însă, când vede că cineva îl iubește îi va trimite un cadou minunat. Berbecii vor avea legături speciale cu cei dragi, în această săptămână.

TAUR

Taurii sunt protejați de astre. Nativul născut sub acest semn zodiacal are parte de mult belșug săptămâna viitoare. Orice visează devine realitate.

GEMENI

Gemenii au un moment de slăbiciune după data de 25 ianuarie. Tot cu ce știu ei… simbolul dragostei. Dacă ești născut în semnul zodiei Gemeni pregătește-te pentru o viață amoroasă condimentată.

RAC

Săptămâna comunicării pentru acest nativ. Racul are parte de multă socializare, este o săptămână plină de mesaje, unele fiind cu subînțeles. Fii atent să nu ratezi anumite ocazii.

LEU

Chiar dacă până acum au avut parte de probleme, Leii trebuie să lase necazurile și grijile la o parte. Vine o săptămână cu mai mult noroc. Urmeză bucurii.

FECIOARĂ

Schimbări mari și acasă și la muncă. Fie se schimbă locuința, fie locul de muncă, o schimbare intervine. Este o decizie importantă!

BALANȚĂ

Chiar dacă pare că totul merge ca pe roate, Balanțel nu trebuie să mâna norocului, recomandă Mihai Vorpchievici. Numerologul spune că răbdarea e cheia și toate lucrurile bune vin dacă așteptați.

SCORPION

Pentru Scorpioni nu vine o săptămână ușoară. Din contră! Urmează zile cu tumult, cu dispute. Lăsați furtuna! Dacă rămâneți calm, totul se va rezolva.

CAPRICORN

Săptămână în care muncește foarte mult. Trebuie să aveți forță să depășiți tot, vin provocări multe și trebuie să fiți rezistenți.

VĂRSĂTOR

Aură de mister. Nu știe nimeni ce vrea, decât Dumnezeu. 

PEȘTI

Dau din coadă și se produce un salt rapid în existența lor săptămâna viitoare.


Like it? Share with your friends!

-1
-1 points

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Horoscop rune 25-31 ianuarie 2021 Mihai Voropchievici

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format