Confesiuni fără perdea din partea Danielei Crudu. Vedeta a băut pentru prima dată la 12 ani


Fosta asistentă TV, Daniel Crudu, și sora ei, Ana, au mărturisit în cadrul unei emisiuni că au băut alcool pentru prima dată la vârsta de 12 ani, cu tatăl lor. 

Confesiuni incredibile din viața vedetei

Daniela și Ana Crudu au fost invitate în cadrul emisiunii moderate de Pepe pe YouTube. Cele două surori au divulgat cele mai comice întâmplări din viața lor, pe care le-au trăit alături de tatăl lor, cunoscut pentru simțul umorului.

„Când ați băut voi cu el prima dată?”, a întrebat Pepe curios

„La 12 ani.”a răspuns Daniela rapid, în timp ce sora ei a spus „Ei, nu mai știu…”.

Cele două au povestit cum s-au întors din club și au fost întâmpinate de tatăl lor. „S-a întâmplat să nu mai avem chei de acasă, să le pierdem și ajungeam la el dimineață, amândouă „sparte”: tată, deschide-ne că n-avem chei, nici genți. Și tata zicea: Hai, veniți la tata aici. Vă pune tata un pahar cu vin, o bere”, au mărturisit surorile Crudu în cadrul emisiunii.

Daniela Crudu a povestit o altă întâmplare hazlie când tatăl lor le întâmpina iubiții cu toporul la ușă.

Daniela Crudu: „Înainte să-mi cumpăr apartamentul, mai veneam cu un prieten din club. Veneam direct acasă la el și tata dormea în sufragerie în chiloți.”

Ana Crudu:  „Câteodată când îl și anunțam că venim cu cineva, el își pregătea toporul și venea cu toporul și îl întâmpina cu toporul.”

Daniela Crudu, bătută de iubitul croat

Daniela Crudu a vorbit în urmă cu puțin timp despre momentele grele prin care a trecut după ce a fost bătută de iubitul croat. Vedeta a vorbit după 9 luni de scandalul în care a fost implicată și a dat detalii despre starea în carea a adus-o bărbatul lângă care se vedea toată viața. Vedeta s-a ascuns și de fani și a dispărut de pe rețelele de socializare.

Eram cu psihicul la pământ atunci. Nu mai suntem împreună! Ce treabă mai am eu? Au fost doar speculații! Nu am vrut să depun plângere! Am trecut peste, a fost nasol. Credeam că e ok, voiam seriozitate! Am stat un an și jumătate cu el. Am o viață frumoasă aici, toată lumea mă iubește. Nu m-aș mai întoarce niciodată la el”,  a declarat Cruduța în platoul emisiunii ”Extra Night Show”.

Vedeta a trecut peste bătaia cruntă pe care a primit-o de la fostul iubit croat și s-a recuperat complet. Mai mult, fostul iubit, Seko Dubravko a părăsit România de o bună perioadă de timp.

Sursa: redactia.ro


Like it? Share with your friends!

0

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Confesiuni fără perdea din partea Danielei Crudu. Vedeta a băut pentru prima dată la 12 ani

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format