FLORIN CĂLINESCU, PREGĂTIT SĂ INTRE ÎN CURSA PENTRU PRIMĂRIA CAPITALEI


Florin Călinescu ar putea să se alăture cursei pentru Primăria Capitalei. Până în prezent și-au anunțat candidatura Nicușor Dan, Traian Băsescu, Călin Popescu Tăriceanu și, desigur, Gabrielei Firea, dar și altor nume mai mult sau mai puțin cunoscute.

Actorul ar urma să își anunțe miercuri candidatura pentru funcția de primar general al Capitalei, potrivit unor surse politice. El apare pe pagina de internet a Partidului Verde ca președinte al formațiunii, însă în registrul partidelor apare un alt președinte, potrivit stiripesurse.ro.

O viață marcată de tragedie

Viața lui Florin Călinescu, chiar dacă face efortul de a ascunde asta atunci când se află sub lumina reflectoarelor, nu a curs numai lapte și miere, așa cum se mai spune. Juratul de la ”Românii au Talent” a trecut prin drame care l-au marcat, iar ”filmul” acestor evenimente este impresionant.

În anul 2005, Florin Călinescu și-a pierdut soția – răpusă de o boală incurabilă -, chiar în ziua în care aceasta împlinea 47 de ani, iar cuplul ar fi trebuit să sărbătorească 27 de ani de la căsătorie. A fost o pierdere imensă pentru Florin Călinescu și pentru cei doi băieți, iar retragerea temporară de pe ”sticlă” a fost de înțeles. Când era pregătit să revină, Florin Călinescu și-a pierdut și părinții, aceștia fiind răpuși tot de cancer și murind la două luni unul după celălalt,

Fiul lui Florin Călinescu s-a sinucis în anul 2012

Anul 2012 a însemnat o altă tragedie în viața lui Florin Călinescu. Suferind de depresie, fiul său – Luca – s-a sinucis la doar 24 de ani. Iar actorul, cu mulți ani în urmă, a mai pierdut un copil, o fetiță, care a murit atunci când avea doar cinci luni.  Actorul însă are  caracter puternic. A reușit să treacă peste aceste tragedii care l-au marcat profund, dar asta nu înseamnă că va putea uita vreodată pierderile suferite.

Sursa: cancan.ro


Like it? Share with your friends!

-1
-1 points

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FLORIN CĂLINESCU, PREGĂTIT SĂ INTRE ÎN CURSA PENTRU PRIMĂRIA CAPITALEI

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format