FRATELE LUI FLORIN MOTOTOLEA, DEZVĂLUIRI HALUCINANTE: „EMI CAUTĂ MOARTEA! IAR LA O LUNĂ A MURIT”


Fratele lui Emi Pian, Grațian Duduianu, a vorbit, în direct la România TV, despre circumstanțele morții interlopului și o posibilă răzbunare din partea Clanului Rinu. 

Se pare că  incidentele din trecut  anunțau un eveniment nefericit, despre Napi Ciprian, cât și despre posibilitatea unei crime făcută la comandă, așa cum aparent i se promisese.

„Sunt interceptări care spun: «Emi caută moartea!», iar la o luna a murit. I-au promis și l-au omorât. Noi nu am căutat discuții cu nimeni. Acum trei ani de zile, Elvis, a fost tăiat la gât tot din partea lui Napi. Noi am fost tot victime. Să-i aresteze pentru că a fost omorât la ordin!”, a declarat Grațian Duduianu, la RTV.

A asigurat că nu va urma o „judecată țigănească”

Totodată, Grațian Duduianu i-a declarat lui Victor Ciutacu că familia sa va căuta dreptatea în instanță, iar moartea lui Emi Pian nu se va lăsa cu alte victime. „Nu vreau să vorbesc mult. S-a vorbit despre o răzbunare și despre un stabor. Nu există așa ceva, nici stabor, nici răzbunare. Există lege.

Noi suntem victime. Eu nu am înțeles nimic despre ce se vorbește. Dreptatea o face numai legea, nu noi. Noi nu suntem criminali, nu am fost arestați niciodata pentru crime. Noi nu am făcut niciodată ceva cu violență. Legea este obligată să-și facă treaba, noi avem sperantă în lege, noi nu ne amestecăm”. 

Cum a murit Emi Pian

Se pare că șirul evenimente a decurs rapid. Astfel, în noaptea crimei, Emi Pian, alături de mai mulți prieteni, s-ar fi întâlnit la o partidă de barbut undeva în cartierul Giulești. Ținând cont de faptul că o persoană de la un alt clan cu camătă nu poate fi împrumutată altui clan, pentru jocul de barbut, agresorul i-ar fi reproșat lui Emi Pian faptul că de mai multă vreme împrumuta astfel oameni de pe teritoriul deja acaparat de el.

De asemenea acesta i-a mai reproșat și că nu este prima dată, motiv pentru care ar trebui să înceteze. Atunci Emi Pian i-ar fi făcut semn unui ”locotenent” al său. El a adus o bâtă și a pornit bătaia.

La scurt timp după încăierare, Emi Pian a ajuns înjunghiat la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Sursa: cancan.ro


Like it? Share with your friends!

0

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FRATELE LUI FLORIN MOTOTOLEA, DEZVĂLUIRI HALUCINANTE: „EMI CAUTĂ MOARTEA! IAR LA O LUNĂ A MURIT”

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format