DESCINDERI ÎN FORȚĂ! ANCHETATORII CAUTĂ NOI PROBE ACASĂ LA EMI PIAN


Miercuri au loc noi percheziții după scandalul clanurilor rivale Duduianu și Rinu. Conform surselor mainnews.ro, descinderile ar avea loc la casa lui Emi Pian din cartierul Rahova şi la locuinţa din sectorul 2 a liderului clanului Rinu.

Potrivit acelorași surse, criminaliștii caută mai multe probe pentru dosarul deschis după ce Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis în urmă cu o săptămână.

Frații lui Emi Pian, suspecți în dosar

Doi dintre frații lui Emi Pian ar fi suspecți în dosar pentru tentativă de omor. Violeta Podolianu, avocat în acest dosar, spune în urma perchezițiilor nu au fost găsite bunuri sau substanțe interzise.

„Clientul meu (n.r. Ciprian, fratele lui Emi Pian) a fost condus la Omoruri pentru a fi audiat. Vom vedea cum decurg audierile. Amândoi au calitatea de suspect (n.r. Ciprian și Grațian) A fost găsit doar un cuțit pe care-l are orice om în gospădărie”, a declarat avocatul Violeta Podolianu.

Conform spuselor avocatului, unul din frații lui Emi Pian a fost deja condus la audieri.

Precizările procurorilor

Conform procurorilor, după percheziții urmează să fie făcute audieri la sediul Poliţiei Capitalei.

”În cauza având ca obiect infracţiunea de omor comisă asupra unui bărbat în vârstă de 39 de ani, au fost puse în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Sursa: mainnews.ro


Like it? Share with your friends!

0

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DESCINDERI ÎN FORȚĂ! ANCHETATORII CAUTĂ NOI PROBE ACASĂ LA EMI PIAN

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format