ALEXANDRA STAN, ANUNȚ-ȘOC PE INSTAGRAM: ”M-AM MĂRITAT!”


Alexandra Stan și-a lăsat fanii mască dis-de-dimineață! Artista le-a mărturisit fanilor că s-a măritat. În primă fază, aceștia au fost șocați, dar apoi și-au revenit în fire.

Alexandra Stan își ține fanii la curent cu orice eveniment din viața ei. Așa s-a întâmplat și la primele ore ale dimineții când artista a publicat o fotografie în care apare topless, la malul mării.

Fanii s-au obișnuit cu ipostazele provocatoare în care se lasă fotografiată artista, iar un alt amănunt i-a șocat. Mesajul publicat de Alexandra Stan i-a făcut să rămână cu gura căscată. Ce-i drept, pentru câteva secunde. Pentru că restul mesajului a clarificat totul.

Cântăreața s-a ”măritat”, dar nu cu vreun bărbat. 

„M-am măritat. Cu soarele și marea. Acum sunt sirenă”, a scris Alexandra Stan în dreptul imaginii de pe Instagram.

Alexandra Stan, la mare

Alexandra Stan s-a despărțit de iubitul ei, după patru ani de relație

După patru ani de relație, Alexandra Stan și Bogdan Stăruială au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au rămas în continuare prieteni, iar artista are numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei iubit. Alexandra și-a văzut de viață și s-a axat în ultima perioadă doar pe carieră.

„M-am mutat la București, nu am mai stat deloc împreună. Noi am ajuns la o despărțire amiabilă. Ne așteptam cumva să se întâmple asta, pentru că noi suntem cumva prieteni. În ultima perioadă eram mai mult prieteni decât iubiți. Ne susținem în continuare unul pe celălalt. O să fie mereu prietenul meu cel mai bun. Și dacă o să mă căsătoresc cu un alt bărbat, Bogdan e Bogdan”, spunea Alexandra Stan.

Sursa: cancan.ro


Like it? Share with your friends!

0

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ALEXANDRA STAN, ANUNȚ-ȘOC PE INSTAGRAM: ”M-AM MĂRITAT!”

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format