CARMEN DE LA SĂLCIUA, EXTREM DE RADICALĂ! DE CE NU ESTE DE ACORD CU RELAȚIA CU BĂRBAȚI MAI ÎN VÂRSTĂ DECÂT EA


De când s-a despărțit definitiv de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua nu a mai fost văzută în compania altui bărbat. Dacă în viața ei amoroasă lucrurile s-au îndreptat, artista s-a gândit să le ofere șansa admiratoarelor sale de a primi sfaturi chiar din partea sa, atunci când vine vorba de relații. 

Carmen de la Sălciua a lansat recent o provocare pentru fanii săi de pe Instagram. Mai exact, cântăreața le-a dat acestora șansa să o întrebe orice își doresc.

Una dintre internaute i-a scris lui Carmen de la Sălciua și a întrebat-o dacă este de acord cu relațiile cu bărbații mai în vârstă. La o asemenea întrebare, artista a avut un răspuns extrem de radical.

„Diferența de vârstă și mentalitate se va vedea în timp” i-a sps aceasta, internautei curioase, dând de înțeles faptul că nu ar fi niciodată împreună cu un bărbat mai matur din punct de vedere al vârstei, decât ea.

Culiță Sterp, dezvăluiri despre divorțul de Carmen de la Sălciua

Culiță Sterp a făcut dezvăluiri despre divorțul de Carmen de la Sălciua. Artistul a mărturisit că cel mai mult a simțit trădarea din partea celui mai bun prieten al său.Culiță Sterp a trecut peste despărțire, însă… a fost marcat din cauza trădării care a venit din partea celui mai bun prieten al său.

”M-am simțit trădat de cel mai bun prieten al meu, când a fost faza cu fosta mea nevastă. Ăla este un capitol închis și știe toată lumea, dar așa de prieteni, am mai simțit trădări, dar lucruri minore.

Asta a fost cea mai mare trădare, mai ales că a venit din partea unui prieten foarte bun de-al meu”, a spus Culiță Sterp la Antena Stars.

Sursa: cancan.ro


Like it? Share with your friends!

0

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CARMEN DE LA SĂLCIUA, EXTREM DE RADICALĂ! DE CE NU ESTE DE ACORD CU RELAȚIA CU BĂRBAȚI MAI ÎN VÂRSTĂ DECÂT EA

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format