Horoscop marți 7 iulie 2020. Află ce zodii vor avea probleme mari


Previziuni pentru toate zodiile marți. Găsești aici horoscop marți 7 iulie 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul zilei de marți aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse în cea de-a doua zi a săptămânii.

Horoscop marți 7 iulie 2020. Berbec

Lumea te ajută să scoţi ce ai mai bun din tine, pentru că prezenţa unui grup mai larg de persoane e un stimulent excelent pentru a ieşi dintr-o pasă dificilă. Datorită lor te simți mai bun, ai mai mult curaj în forțele proprii și simți că sprijinul lor te ajută să nu renunți niciodată. Te bucuri de aprecierea lor și te bucuri de orice sfat primești din partea acestora.

Taur

Trebuie să te înarmezi cu multă răbdare, dar mai ales cu toleranţă imensă, deoarece oamenii pe care îi întâlneşti astăzi sunt greu de suportat.  Dai peste oameni puși pe ceartă, care nu sunt de acord cu nimic, nu îi mulțumești oricât ai încerca și au tendința să te contrazică în orice moment. Nu intra în jocul lor și ignoră orice răutate, treci cu vederea.

Horoscop marți 7 iulie 2020. Gemeni

Acum este momentul să descoperi sursa problemelor tale. Vei descoperi că mulți oameni și-au intrat pe sub piele doar pentru a te ține pe loc din drumul tău spre succes. Lasă în urmă tot ce îți face rău și concentrează-te pe ceea ce contează. Eşti atât de exigent şi de pregătit de acest proces de purificare, încât nu mai faci deloc compromisuri. Nu mai ierți nimic!

Rac

Astăzi vei avea doar momente de bucurie și de sărbătoare în familie. Apropiații tăi trec printr-o perioadă minunată și țin să împărtășească și cu tine toate lucrurile bune care li se întâmplă. Felicită-i, transmite-le numai gânduri bune şi laude, pentru că îi va ajuta enorm susţinerea celor dragi! Și tu procedezi la fel când ești într-o situație de acest gen, așa că fi-le alături.

Horoscop marți 7 iulie 2020. Leu

Apare în calea ta în momentul potrivit o persoană care se va dovedi a fi salvarea ta în situaţia de faţă. De mult timp îți pierduseși speranța că mai există oameni buni, care ar vrea să facă ceva pentru tine. Pune mâna pe şansă imediat ce apare, fără să te îndoieşti de ea şi fără să-i cauţi defecte chiar şi unde nu există. Relația aceasta ar putea deveni una serioasă, de prietenie.

Fecioară

Încearcă să nu-ţi exprimi azi părerea despre o situaţie care nu-ţi convine, pentru că tonul tău e mai degrabă pesimist, trist, demoralizat, fără putere de convingere. Ceilalți au tendința să te judece greșit, ceea ce te determină să îi critici. Lasă-i să-și spună opinia, pentru că vor vedea că nu au dreptate și tot ei vor regreta acuzațiile aduse la adresa ta.

Balanță

Stai bine la capitolul comunicare, dialogul merge ca uns, ai mereu cele mai potrivite argumente pentru a-ţi expune părerile. Aceste aptitudini te vor ajuta extrem de mult, mai ales dacă este vorba de o situație importantă, în care ai de demonstrat lucruri serioase. Nu sta în banca ta astăzi, pentru că ai multe de spus şi o faci cu asemenea măiestrie.

Horoscop marți 7 iulie 2020. Scorpion

Scorpionii se află într-un anturaj în care primează azi conflictele și lupta pentru câștig. Poate fi vorba aici de o sumă importantă și de beneficii care îți pot asigura un statut social bun și o imagine pozitivă. Ai toate armele necesare pentru a câștiga. Nu te temi de conflicte, dimpotrivă, găseşti în tine rezerve de ambiţie care te propulsează direct în prima linie. Ai ceva de câştigat şi nu te laşi până nu obţii!

Săgetător

Săgetătorii scapă azi de stresul care îi macină de ceva timp. Când credeau că un eveniment pe care îl așteptau nu va mai veni niciodată, sunt surprinși azi de o veste bună. Această reușită te va determina să spui mulţumit că a meritat aşteptarea și vei învăța să fii din ce în ce mai răbdător. Nu sta și aștepta, modifică ce nu îți place, pentru a face totul perfect, ca la carte.

Capricorn

Să nu te miri că nu-ţi găseşti locul printre oamenii care te înconjoară astăzi, dar trebuie să vă priviţi unii pe alţii cu îngăduinţă. Dacă vei avea tendința să-i privești pe alții ca pe niște ciudați, ar trebui să înțelegi că nu toți oamenii sunt la fel și că toți sunt speciali în felul lor. Nu-i da la o parte pe alţii doar pentru că au alte credinţe, alte principii după care se ghidează sau alte preferinţe.

Vărsător

Nativii se simt azi controlați și au impresia că cineva încearcă să le îngrădească drepturile și nu le permite să se exprime liber, așa cum și-ar dori. Cei superiori le dau bătăi de cap și sunt împotriva lor. Respectă cu strictețe regulilor impuse și nu intra în conflicte. Nu încerca să le ignori sau să nu le iei în serios, pentru că cel care dictează legea, are şi puterea de a te sancţiona dacă nu i te supui.

Pești

Nu lăsa emoţia să te copleşească, încearcă să-ţi păstrezi luciditatea în acest moment cu impact afectiv major, ca nu cumva să iei o decizie greşită. Mereu ai fost rațional, chiar și în cele mai grele momente, la fel ar trebui să procedezi și acum. Nu te lăsa influențat de părerile celorlalți sau de sfaturi care nu-ți fac decât rău și înrăutățesc situația.

Sursa: huff.ro


Like it? Share with your friends!

0

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Horoscop marți 7 iulie 2020. Află ce zodii vor avea probleme mari

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format