Iulia Albu dă de pământ cu Antonia. Ce îi reproșează artistei


Iulia Albu a dat de pământ cu Antonia, pe rețelele de socializare. Criticul de modă îi reproșează artistei că apare cu manichiura nefăcută în reclame la bijuterii. Fanii au sărit imediat să o apare pe frumoasa artistă!

Iulia Albu dă de pământ cu Antonia. Ce îi reproșează artistei

Iulia Albu s-a arătat intrigată de faptul că Antonia a îndrăznit să apară cu manichiura nefăcută într-o reclamă la bijuterii. Deși este una dintre cele mai frumoase femei din România, Antonia nu a scăpat de ochiul critic al Iuliei. Criticul de modă a făcut-o praf într-o postare pe Facebook unde i se adresează foarte arogant pentru că nu a mers la salon la timp și unghiile i-au crescut prea mult.

Atonia, intr-o reclama la bijuteri. sursa foto: facebook

Antonia “o arde” prost cu manichiură nefăcută de minim o lună într-o reclamă la bijuterii cu diamante.
Da, Antonia este o femeie frumoasă cu o manichiură urâta şi cam atât. Ce vinde? Diamante. Cică.

Sub sloganul “este momentul tău să strălucești și să te simți frumoasă”, femeile din România, cărora mai nou li se spune prin reclamă pe TV că nu este necesar să pună vată peste absorbant, ar trebui probabil să înțeleagă că este ok să își facă manichiura o dată la două luni atâta timp cât arată ca Antonia și poartă diamante. Și, bineînțeles, când le gătește Alex Velea fiecare clătită în altă tigaie. Sau cum?, a comentat Iulia Albu pe o reţea de socializare.

Sursa: huff.ro


Like it? Share with your friends!

0

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iulia Albu dă de pământ cu Antonia. Ce îi reproșează artistei

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format