Adela Popescu a vorbit despre problemele sale de sănătate. Prezentatoarea Tv le-a transmis un mesaj tuturor femeilor


Adela Popescu a fost internată în spital după ce s-a confruntat cu o boală destul de periculoasă, după ce s-a simțit rău mai multe zile.

Vedeta a vorbit despre problemele sale de sănătate și le-a transmis un mesaj serios tuturor femeilor.

Adela Popescu a vorbit despre problemele sale de sănătate. Vedeta a povestit prin ce-a trecut

În urmă cu o săptămână, Adela Popescu a lipsit din platoul emisiunii pe care o prezintă alături de Cove, Vorbește lumea, din cauza problemelor de sănătate.

Prezentatoarea s-a simțit rău mai multe zile, având dureri mari de stomac, iar după ce s-a prezentat la urgență, doctorii au internat-o imediat. Potrivit vedetei, medicii au diagnosticat-o cu ileită terminală, o inflamație a intestinului.

S-a descoperit o inflamație a intestinului, dar nu se știa exact ce e. Mi s-au făcut analize, mai multe investigații și s-a descoperit că am o bacterie extrem de periculoasă. Este o bacterie care se găsește în special în carnea de pui. Acum fac tratament cu antibiotic”, a explicat Adela Popescu.

Mesajul vedetei pentru toate femeile

Bacteriile din carnea de pui sunt reale și foarte periculoase. Carnea de pui poate conține două bacterii foarte periculoase, Yersina Enetrocolitică și Campylobacter Jejuni. Potrivit specialiștilor, cele două bacterii sunt criofile, mai exact, sunt iubitoare de frig, iar la congelare continuă să se înmulțească și să producă exotoxine.

Așadar, vedeta spune că bucățile de carne nu trebuie spălate și nu trebuie folosit jetul de apă. Specialiștii susțin că jetul de apă împrăștie bacteriile, iar acestea ajung pe toată suprafața cărnii, iar mai departe bacteriile ajung pe tacâmuri și apoi pe alimente.

Se recomandă gătirea puiului la temperaturi mai scăzute, dar cu un timp mai îndelungat. Cercetătorii din New Mexico, au declarat că nu există momentan nicio dovadă științifică care să demonstreze această informație.

În momentul de față, Adela Popescu a anunțat că se simte mai bine și se recuperează după mai multe zile de spitalizare.

Sursa: redactia.ro


Like it? Share with your friends!

4
4 points

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adela Popescu a vorbit despre problemele sale de sănătate. Prezentatoarea Tv le-a transmis un mesaj tuturor femeilor

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format