Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 iunie – 3 iulie 2020. Trei zodii, între ciocan și nicovală, destin la extreme


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 iunie – 3 iulie 2020. Iată ce anunță astrele pentru primele zile ale lunii iulie.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 iunie – 3 iulie 2020 pentru toate zodiile. Cunoscuta astroloagă a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscopul săptămânal. Iată ce anunță astrele pentru ultimele zile ale lunii iunie. Cine începe luna cu stângul și cine are parte de o mulțime de surprize chiar la începutul lunii iulie.

Destin la extreme și momente dificile, chiar la începutul lunii, pentru mai multe zodii.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 iunie – 3 iulie 2020 Berbec

Berbec- Am două vești bune pentru toate zodiile și mă bucur că pot să vi le dau. Atât Venus, cât și Mercur și-au reluat mersul direct. Venus din Gemeni și Mercur din Rac, care deja se pregătește pentru conjuncția cu Soarele. Desigur, sunt planete care se mișcă repede, sunt dinamice. Dar rămân planetele grele retrograde… Între ciocan și nicovala. Așa vă veți simți…De ce? E perioadă grea, între două Eclipse.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 iunie – 3 iulie 2020 TAUR


Taur- Destin la extreme, căci perioada acesta marcată de cele două Eclipse, una de Soare și următoarea de Lună, nu vă lasă să răsuflați ușurați, chiar dacă Venus și-a reluat mersul direct. Viața ca un sport extrem(dragoste, carieră, studii, sănătate, ș.a.), așa o veți simți. Eclipsele au conotații karmice și pot scoate la lumină himere ale trecutului din această viață, dar mai ales din viețile anterioare(relațional, copii).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 iunie – 3 iulie 2020 GEMENI

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 iunie - 3 iulie 2020

Gemeni- Venus iși reia mersul direct în zodia voastră, dar problemele cu care vă confruntați nu se evaporă, mai ales dacă nu v-ați înțeles în maniera dea mai profundă, karmică destinul cu care ați venit pe Geea. Perioada dintre cele două Eclipse e cea mai dificilă cu putință. Sunteți într-ul labirint existențial și nu găsiți singuri calea spre ieșire(pe karma personală se vede acum calea spre lumină)…

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 iunie – 3 iulie 2020 RAC


Rac- Mercur își reia mersul direct în constelația voastră, ca veste bună! Dar cum problemele cu care vă confruntați le văd ca pe niște obstacole karmice grele pe viitor, nu cred că le veți putea soluționa singuri. Vizată este sănătatea(afecțiuni cu încărcătură și mesaj karmic ce se cere descifrat individual). Dar nici în plan relațional și sentimental nu plutiți pe norișori și vreți căi de orientare și corectare.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 iunie – 3 iulie 2020 LEU

Leu- Cum mulți acumulează păcate și fără să își dea seama, se vor întreba cum este mesajul astrelor. Pozitiv(cu un Venus și Mercur îm mers direct) sau negativ(marcat pe viitor de tranzitul lui Uranus din Taur, a lui Saturn Retrograd încă în Vărsător sau a celor două Eclipse de la ora aceasta). Karma vizează familia/dragostea, sănătatea, dar și cariera sau business-ul multora, chiar dacă cei mai mulți ignoră.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 iunie – 3 iulie 2020 FECIOARĂ

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 iunie - 3 iulie 2020
Fecioara- Cu un picior în Valea Plângerii și cu un altul pe vibrația lui Mercur acum în mers direct. Cum sunteți zodie dublă, vă și întrebați cum puteți scoate piciorul rămas blocat în Valea Plângerii. Cum nu sunt două Fecioare identice(nici chiar gemene), nu am cum să vă orientez în acest cadru general. Astrograma karmică personală este busola mea de orientare prin codri existențiali, ca să ieșiți din impas.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 iunie – 3 iulie 2020 BALANȚĂ

Balanța- Și pentru voi am o veste bună! Săptămâna debutează cu Luna Albă în zodia voastră. Deci, vă preocupă sănătatea. Emoțiile sunt sub patronajul celor două Eclipse. Deoarece, pe 21 iunie când a fost Eclipsa de Soare, Luna se poziționa pe Axa Karmică Gemeni-Săgetător. Pentru unele poate fi o schimbare de stare de spirit, pentru altele un obstacol greu de trecut(încărcatură karmică neînțeleasă)…

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 iunie – 3 iulie 2020 SCORPION

Scorpionul- Dacă la Fecioară vorbeam de Valea Plăngerii pe aspectul dat de cele două Eclipse, voi aveți nevoie de un Păzitor al Pragului, să nu picați în Abisul Existențial. Știți că sunt nouă trepte către Infern cu Pluton Retrograd în Capricorn? Cu Mercur în mers direct(veste bună) aveți nevoie de o comunicare și înțelegere profundă pentru a vă înalța la Cer(misiune personală karmică neînțeleasă de toți).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 iunie – 3 iulie 2020 SĂGETĂTOR

Săgetătorul- Dacă celorlalți le dădeam și vești bune, cu un Mercur care și-a reluat mersul direct și cu un Venus direct, la voi lucrurile stau cu totul altfel. De ce? Pentru că sunteți sub influența Karmei Negative, care acumulează păcatele trecutului și greșelile și nu vă iartă. Cei mai mulți nativi au tinichele agățate de coadă nu doar din viața asta, ci și din cele anterioare. Doriți să vi le pot desface?

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 iunie – 3 iulie 2020 CAPRICORN

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 iunie - 3 iulie 2020
Capricorn- Unii se vor simți ca Păcală în satul lui, alții vor risca să devină Păcălici(ca în jocul de cărți din copilărie). Cum cele două Eclipse vă vizează în mod direct relațiile sentimentale, cariera și/ sau sănătatea, viața vă este marcată de karma personală, nu cea de grup. Că nu sunt toți Capricornii Kevin Costner sau Nicolas Cage, ambii nativi ai acestei zodii. Și, ambii actori au fost în România…

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 iunie – 3 iulie 2020 VĂRSĂTOR

Vărsător- Veștile bune legate de intrarea în mers direct a lui Venus și Mercur vă vizează și pe voi. Veștile mai puțin bune sunt date de perioada acesta dintre cele două Eclipse, care vă obligă să vă înțelegeți misiunea karmică, ca să puteți evolua corect. Cei mai mulți vă simțiți a fi pe un teren minat și cum nu sunteți geniști de destin, vă puteți trezi neștiind pe unde să pășiți(dragoste, carieră, sănătate, copii).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 iunie – 3 iulie 2020 PEȘTI

Horoscop Mariana Cojocaru - zodia Pesti
Pești- Sunt sub lupa Universului toate zodiile, acum în perioada aceasta marcată de cele două Eclipse. Cuadratura Soarelui natal cu Axa Karmică din Gemeni și Săgetător, dar și cu Venus care și-a reluat mersul direct se vrea un corset astral prea strâmt pentru fiecare dintre voi(sentimente, dragoste, familie, copii, sănătate, carieră, business, stare de spirit). Unii nu vor ști cum să respire, de strâmt ce este.

Sursa: kfetele.ro


Like it? Share with your friends!

1
1 point

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 iunie – 3 iulie 2020. Trei zodii, între ciocan și nicovală, destin la extreme

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format