Horoscop joi, 2 iulie. O zodie se îndrăgostește orbește


Vă prezentăm horoscopul zilei de 2 iulie 2020. Multe dintre zodii primesc vești bune astăzi, de la familie sau de la colaboratori ori chiar șefi. Alte zodii însă vor fi nevoite să-și caute un loc de muncă, pe când altele se vor îndrăgosti iremediabil.

Așa arată horoscopul zilei de joi, 2 iulie pentru fiecare zodie

Berbec

Horoscopul zilei de 2 iulie spune că Berbecul trece prin momente destul de tensionate acasă, după ce partenerul de viață începe să-i reproșeze multe lucruri la care nativul nici măcar nu se gândea. Totul se va rezolva însă cu calm.

Taur

Taurul se gândește la trecerea timpului și începe să tragă o linie și să vadă ce realizări a avut până acum. Unii se vor întrista, alții vor găsi motive să se mobilizeze mai bine, pe viitor.

Gemeni

Nativii gemeni sunt experți în comunicare piblică, cel puțin astăzi. Comunică foarte ușor cu ceilalți, se face imediat înțeles, iar șefii văd din asta o ocazie pe care vor să o fructifice. Așadar, este posibil să primești o mărire de salariu.

Rac

Racul își complică viața cu vorbe pe care le aruncă fără să gândească. Acest fel de a fi trebuie să se schimbe cât mai repede, deoarece nimeni nu este obligat să accepte un asemenea comportament.

Leu

Leul este convins că poate mai mult însă trebuie să facă un efort și să demonstreze acest fapt și celorlalți/ Șefii te vor privi cu alți ochi, la fel și persoana iubită.

Fecioară

Fecioara are probleme la locul de muncă. Șefii nu par să-i mai tolereze ieirile nervoase, așa că este posibil să fie nevoit să-și caute un alt job, dacă nu vumva vrea să încerce să își schimbe puțin atitudinea.

Balanța

Balanța are un plan de afaceri pe care trebuie să-l pună în practică, deoarece se pare că este lozul câștigător. Persoana iubită are numai cuvinte de laudă la adresa lui și îl susține în tot ceea ce face.

Scorpion

Scorpionul are șanse să se facă remarcat de o persoană specială, pe care o place de ceva timp. Trebuie să dea dovadă de curaj pentru cinci minute!

Săgetător

Săgetătorul se îndrăgostește. Este de ajuns o privire, iar nativul este în al nouălea cer. Trebuie mai multă atenție, deoarece riști să sfârșești din nou cu inima frântă, dacă te arunci cu capul înainte într-o nouă relație.

Capricorn

Astăzi te bucuri de o ambianţă plăcută, prietenească, chiar plină de umor, acasă şi/sau la locul tău de muncă. Lasă problemele spinoase de fond pentru altă dată, nu strica armonia zilei!

Vărsător

Vărsătorul găsește o nouă sursă de venit, iar acest lucru îl va bucura nespus, deoarece problemele sale financiare par de domeniul trecutului. Familia îl susține în totalitate.

Pești

Nativii născuți sub semnul zodical al Peștilor primesc o veste bună, de peste hotare. Se pare că o rudă sau un prieten apropiat v-a găsit un loc de muncă mult mai bine plătit.

Sursa: playtech.ro


Like it? Share with your friends!

0

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Horoscop joi, 2 iulie. O zodie se îndrăgostește orbește

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format