BIANCA DRĂGUȘANU, SURPRIZĂ ÎN DIRECT LA TV DIN PARTEA LUI ALEX BODI: „ÎI MULȚUMESC IUBITULUI MEU. CE BĂTAIE ÎI DĂDEAM DACĂ UITA!”


După împăcarea „miraculoasă”  din urmă cu două săptămâni, Bianca Drăgușanu este răsfățată complet de fostul său soț, Alex Bodi. Afaceristul încă luptă să-i recâștige încrederea blondinei, iar astăzi i-a făcut o surpriză emoționantă, în direct, la TV.

Invitată la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro Tv, Bianca Drăgușanu a primit un cadou în direct de la fostul ei soț, cu care s-a împăcat recent. După relația asumată pe care a avut-o cu rusoaica Daria Radionova, se pare că bărbatul știe cum să ajungă din nou treptat și sigur la inima focoasei blondine. Bodi i-a trimis astăzi un buchet imens de flori Biancăi, pentru a celebra aniversarea de un an și zece luni. Pe 1 septembrie aceștia vor împlini doi ani de când au început relația de iubire.

„Aveam de gând sa ii scriu și sa ii reproșez, sa ii spun ca nu mi-a trimis flori. Mulțumesc foarte mult dragul meu. Îi mulțumesc iubitului meu, pentru că astăzi n-a uitat că este 1. Mamă ce bătaie îți luai de la mine!”, a spus Binca Drăgușanu fericită, în direct, la Vorbește lumea.

Împăcare neașteptată

Dragostea a învins în cazul Bodi-Drăgușanu. Afaceristul din Ardeal nu poate sta departe de frumoasa blondină, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Alex Bodi a mers și a îmbrățișat-o cu patos pe Bianca Drăgușanu la masa acesteia dintr-un club de pe litoral la jumătatea lunii iunie.

Deși părea că zarurile au fost aruncate și că Alex Bodi a ales-o pe Daria Radionova, iată că bărbatul nu o poate da uitării pe femeia cu care a fost căsătorit.  Afaceristul s-a întors din nou la Bianca Drăgușanu, însă blondina nu a avut brațele deschise de această dată. Vedeta a părut destul de rănită și greu de împăciut la început, după ce fostul ei soț ar fi trădat-o cu rusoaica stabilită în Londra.

Atât Alex Bodi, cât și Bianca Drăgușanu și-au făcut apariția la același club select din Mamaia Nord. Cei doi nu au stat la aceeași masă, însă omul de afaceri a mers ”glonț” la un moment dat la masa fostei sale soții.

Bodi a zâmbit inocent, în timp ce blondina s-a oprit din dans și l-a lăsat să ”savureze” momentul preț de câteva secunde. Cu toate acestea, Bianca nu a părut fericită că fostul său partener a îmbrățișat-o. Mai mult, sexoasa blondină a avut o privire destul de serioasă și dură atunci când Bodi părea un adolescent nevinovat și îndrăgostit de ea.


Like it? Share with your friends!

0

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BIANCA DRĂGUȘANU, SURPRIZĂ ÎN DIRECT LA TV DIN PARTEA LUI ALEX BODI: „ÎI MULȚUMESC IUBITULUI MEU. CE BĂTAIE ÎI DĂDEAM DACĂ UITA!”

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format