Prima lună a verii, UNA A IUBIRII. Horoscop ŢIGĂNESC IUNIE 2019: Pentru aceste zodii bat clopote de nuntă!


Prima luna a verii se anunta ca fiind una extrem de speciala pentru unii dintre nativii. Iată ce spun astrologii despre HOROSCOPUL ŢIGĂNESC al dragostei în luna iunie 2018:

PUMNAL – BERBEC. Vor fi multe discuții în contradictoriu, certuri și împăcări pe măsură. Bani: Nu va fi o lună roz, dar nu va fi cazul să te plângi. Apar oportunități neașteptate.

COROANA – TAUR. Dacă nu ai pe cineva, în iunie ai toate șansele să găsești persoana potrivită felului tău de a fi. Bani: Evită cheltuielile inutile.

SFEȘNIC – GEMENI.  Cu dragostea stai bine, cu excepția celei de-a două jumătăți a lunii. Apar tot felul de remușcări. Bani: În iunie vei învăța să fii mai chivernisit.

ROATA- RAC Dialogul e important într-o relație. Vei învăța să mai lași de la tine. Bani: Te așteaptă o perioadă benefică investițiilor. Te-ai gândit la propria ta afacere?

STEA – LEU.  Aventurile sexuale vor fi la ordinea zilei. Cât despre iubire ca în filme, așteaptă luna august. Bani: Pierzi niște sume de bani pentru că nu ți-ai plătit la timp datoriile.

CLOPOT – FECIOARĂ. Din punct de vedere amoros este o lună a noilor începuturi. Bani: devii mai responsabil cu bugetul.

MONEDĂ – BALANȚĂ. Discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită pot duce la ruptură. Bani: Situația financiară se ameliorează treptat.

CUȚIT – SCORPION. În dragoste și război totul e permis. Cam ăsta e principiul după care vrei să te ghidezi. Bani: Cu banii stai bine, noroc cu rudele înstărite.

TOPOR – SAGETATOR/ Ai  de-a face cu tot felul de dușmani care își bagă nasul în relația ta. Bani: Nu neglija deloc situația financiară cu care te trezești încă de la începutul lunii.

POTCOAVĂ – CAPRICORN.  Dragostea devine pentru tine o obligație și asta nu e ok. Bani: Pierzi bani pe de o parte, dar îi câștigi la loc de unde nu te aștepți.

CUPĂ – VĂRSĂTOR. Nimic nu se compară cu o vacanță petrecută cu persoana iubită. Bani: Ai nevoie de un restart din toate punctele de vedere. Redu cheltuielile pe lucrurile care nu te ajută cu nimic.

CAPELĂ – PEȘTI. Reînnoiești jurămintele față de persoana iubită și o iei de la capăt după o perioadă de agonie. Bani: Nu te aventura în investiții.


Like it? Share with your friends!

0

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prima lună a verii, UNA A IUBIRII. Horoscop ŢIGĂNESC IUNIE 2019: Pentru aceste zodii bat clopote de nuntă!

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format