Salariul neașteptat pe care îl are Cabral la Pro TV


Cabral Ibacka este prezentatorul emisiunii Ce spun românii încă din anul 2015.

De-a lungul timpului a ajuns să fie îndrăgit de majoritatea telespectatorilor, iar postul la care lucrează l-a recompensat pe măsură. Potrivit huff.ro moderatorul ar câstiga suma de 10.000 de euro pe lună.

Ce spun românii a ajuns la 1.000 de ediții, iar Cabral a mulțumit întregii echipe fără de care emisiunea nu ar fi posibilă.

Cât câștigă, de fapt, Cabral

„Am ajuns la 1.000. Complet neașteptat pentru mine, recunosc. Am ajuns la 1.000 la bătaie cu emisiuni care inițial păreau a fi mult mai pe placul publicului. Am ajuns la atât de multe emisiuni fără să difuzăm certuri, scandaluri ori cuvinte urâte.

S-a lipit de noi un public frumos, cu mulți copii, cu oameni cărora le place să râdă și să se relaxeze în familie ori printre prieteni. Dacă mă întrebi cum am ajuns la 1.000, o să-ți zic simplu că sunt extraordinar de… glumesc. Emisiunea iese așa pentru că suntem o echipă foarte mișto, pusă pe treabă și căreia îi place ce face. Și pentru că am avut noroc să ne vină în studio familii frumoase, oameni calzi și relaxați… Și le mulțumim în fiecare zi celor care ne urmăresc. Și… da, îi invităm în continuare să-și ia familiile și să vină la emisiune”,

Pe lângă televiziune Cabral a încercat să dezvolte și alte afaceri, dar fără succes. Acesta a devenit asociat în firma Kiai Magic SRL, specializată în comerţul cu amănuntul în magazine care i-a adus pierderi de 10.000 de euro în ultimii zece ani. Mai mult, în 2015 vedeta era ascioată cu încă patru firme din care doar două cu profit.

Sursa: redactia.ro


Like it? Share with your friends!

0

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Salariul neașteptat pe care îl are Cabral la Pro TV

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format