„Velea să facă un test ADN!”. Reacția neașteptată a Antoniei, după ce Abi a pus la îndoială paternitatea artistului


Scandalul dintre Alex Velea și Abi pare departe de final. Mai nou, Abi îi pune lui Alex Velea la îndoială și… paternitatea. Cum a reacționat Antonia, mama celor doi băieți ai artistului? Ei bine…

La începutul acestui an, Alex Velea și Abi Talent au dat startul unui scandal cum rar s-a mai văzut în industria muzicală din România. Totul, după ce Abi s-a luat de Alex Velea în mai multe story-uri de pe Instagram și mai mult, a spus că artistul a vrut să îl bată când s-au întâlnit.

Scandalul a continuat apoi în vlog-uri și diss-uri. Alex Velea, pentru a se apăra, a lansat mai întâi un vlog în care mărturisea nu a reacționat corect atunci când s-a întâlnit cu Abi într-un mall din Capitală. Cu toate acestea, Velea a precizat că a reacționat așa cum ar fi făcut-o toți când familiile le sunt atacate. 

„Înțepăturile” nu au încetat, iar Alex Velea a lansat și un disstrack prin care i-a răspuns lui Abi, în versuri. După acest diss, părea că scandalul a luat sfârșit. La câteva luni însă, Alex Velea a mai scos un disstrack! Abi a reacționat, de data aceasta, imediat și a lansat și el o piesă în care îl critică pe Velea. 

În acest diss, Abi îi critică lui Alex Velea și parternitatea: „Frumoasa și bestia, Velea și Antonia. Dar păcat că nu știm care dintre voi e femeia. Hai mâna sus acum toate fetele. Cred că-i timpul ca Velea să facă un test ADN. Să vedem dacă pe bune ăia sunt copiii lui. Sau ai lui, sau ai lui. Ar putea fi ai oricui”, sunt o parte dintre versurile piesei „Câinele meu”.

Sursa: spynews.ro


Like it? Share with your friends!

0

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

„Velea să facă un test ADN!”. Reacția neașteptată a Antoniei, după ce Abi a pus la îndoială paternitatea artistului

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format