ANDREEA BĂLAN, COMPLET GOALĂ ÎN CLIPUL NOULUI SINGLE! DETALIILE CARE AU ATRAS ATENȚIA LA MELODIA “AM CREZUT ÎN BASME”


La 35 de ani, Andreea Bălan a decis să filmeze complet goală în clipul realizat pentru una dintre melodiile sale de suflet, respectiv: “Am crezut în basme”, lansată oficial astăzi. Noul single al cântăreței are o încărcătură emoțională puternică atât la nivelul imaginilor, cât și la cel al versurilor. În rândurile de mai jos, veți afla care sunt detaliile care au atras atenția la piesa “Am crezut în basme”.

Andreea Bălan, complet goală în clipul noului single, “Am crezut în basme”

“Am crezut în basme” este a doua melodie scoasă de Andreea Bălan după ce a anunțat divorțul de George Burcea. La fel ca în “Inimă de Fier”, și în noul single, artista vorbește despre povestea de iubire pe care a trăit-o la intensitate maximă alături de actorul de 32 de ani. Desigur, versurile nu sunt doar despre experiențele minunate, ci, în special, despre cele traumatizante. Minciuna, trădarea se regăsesc în piesa nouă lansată de talentata cântăreață. La un moment dat, ea aduce în prim plan meseria fostului partener de viață și a filmat câteva scene în timp ce era complet goală – trupul său i-a fost “îmbrăcat” cu fard alb… semnificațiile sunt multiple în acest caz.

“Ca o primăvară fără flori,/Ca decembrie fără ninsori,/Ca o noapte albă fără zori/A ajuns iubirea dintre noi

Ca un teatru gol fără actori,/Ca un Picasso fără culori,/Ca un Soare acoperit de nori/A ajuns iubirea dintre noi” este refrentul melodiei “Am crezut în basme”.

Detaliile care au atras atenția la melodia “Am crezut în basme”

În alte cadre ale clipului realizat pentru single-ul “Am crezut în basme”,vedeta apare topless alături de un bărbat care stă cu spatele, fără să i se vadă chipul. Cu toate acestea, faptul că are părul lung, la fel cum purta în urmă cu ceva vreme George Burcea, i-au făcut pe mulți să se gândească la cel care îi este încă soț în acte.

“Eu am crezut în basme/Cu final fericit/Până am văzut că-n fiecare castel/E un Făt-Frumos ce a mințit.

Am crezut în povestea/Cu destin împlinit/Până am văzut că și destinul e un drum cam abrupt/Dar eu nu l-am ocolit.

Și căutam povești nescrise să-mi țină de cald/Să fug de lumea asta, plină de fard

Cu sentimente ascunse în telefon/Care iubește doar când apeși pe on” sunt primele versuri ale melodiei Andreei Bălan care a apărut astăzi.

Nu doar mesajele subliminale sunt parcă pentru George Burcea, dar și alte momente create pe platourile de filmare ale clipului, pe care îl puteți viziona mai jos – printre acestea se numără doi miri de marţipan, care se află pe un piedestal și nu pe un tort, așa cum se întâmplă de obicei. Semnificația este profundă și depinde de la persoană la persoană. În plus, talentata artistă a folosit rochia de mireasă personalizată pe care a îmbrăcat-o în ziua nunții cu actorul de 32 de ani. De asemenea, în aceeași ținută spectaculoasă apare și în piesa “Înger Păzitor”, care a fost un cadou de suflet pentru soțul ei cu care are două fetițe: Clara și Ella.

Andreea Bălan și George Burcea, divorț în fața judecătorului

Potrivit surselor D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al CANCAN.RO)Andreea Bălan își dorește să ceară în instanță custodia totală a celor două fetițe pe care le are cu George Burcea: Clara Maria și Ella Maya.

“Va cere custodia exclusivă. Vrea să rămână cu vila, bunurile și mașina, nu renunță la nimic”, au dezvăluit surse din anturajul celor doi foști parteneri în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Andreea Bălan și George Burcea au două fete împreună

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit.

Sursa: cancan.ro


Like it? Share with your friends!

0

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ANDREEA BĂLAN, COMPLET GOALĂ ÎN CLIPUL NOULUI SINGLE! DETALIILE CARE AU ATRAS ATENȚIA LA MELODIA “AM CREZUT ÎN BASME”

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format