IMAGINI VIRALE. POLIȚIȘTII AU VRUT SĂ AMENDEZE UN BĂRBAT PE O PLAJĂ, DAR AU AVUT PARTE DE UN ȘOC ATUNCI CÂND AU AJUNS LÂNGĂ EL


Polițiștii care controlau o plajă din Spania au avut parte de un surpriză de proporții atunci când s-au dus să identifice și probabil să amendeze un bărbat care pescuia în voie.

Ajunși în dreptul lui, aceștia au constatat cu stupoare că cineva a făcut o glumă, iar bărbatul care nu a respectat izolarea la domiciuliu este, de fapt, un manechin. Imaginile s-au viralizat imediat.

Coșmarul din Spania

Potrivit ultimei informări publicate pe 5 mai, Spania a avut pentru a treia zi la rând, sub 200 de noi decese provocate de COVID-19 în ultimele 24 de ore, însă autoritățile au anunțat și un număr record de persoane care aplică pentru diverse forme de ajutoare sociale din cauza crizei provocate de pandemie.

Ministerul spaniol al Sănătății a anunțat 185 de decese în ultimele 24 de ore. Per total, numărul persoanelor diagnosticate cu COVID-19 în Spania se ridică acum la 219.329.

Țara a relaxat recent restricțiile de deplasare pentru populație, iar micile afaceri au putut fi redeschise săptămâna aceasta. Totodată, cetățenii pot ieși acum din case pentru a face mișcare.


Like it? Share with your friends!

13
13 points

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

IMAGINI VIRALE. POLIȚIȘTII AU VRUT SĂ AMENDEZE UN BĂRBAT PE O PLAJĂ, DAR AU AVUT PARTE DE UN ȘOC ATUNCI CÂND AU AJUNS LÂNGĂ EL

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format