Cum a rămas Mirela Vaida fără emisiune la TV. ”Asta m-au anunțat cei de la Antena 1”


Mirela Vaida afișează de fiecare dată un zâmbet molipsitor și pare că are o sursă inepuizabilă de energie. Emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1, stabilește recorduri de audiență, chiar dacă părerile critice la adresa unor invitați precum Vulpița și Viorel nu au lipsit și s-a ajuns și la reclamații trimise către Consiliul Național al Audiovizualului – CNA.

Cum a rămas Mirela Vaida fără emisiune la TV. ”Asta m-au anunțat cei de la Antena 1”

Însă Mirela Vaida a trecut mai departe zâmbitoare. Chiar și așa, viața de televiziune a Mirelei Vaida a fost presărată și cu momente mai puțin plăcute, iar vedeta a ținut să rememoreze un episod în care unul dintre proiectele sale, și anume ”Totul pentru dragoste!„ nu s-a bucurat de aprecierile din partea responsabililor postului Antena 1, având audiențe scăzute. Prinvind retrospectiv, Mirela Vaida a mărturisit că acela a fost cel mai greu moment din cariera sa.

Cel mai greu moment din carieră a fost acela când am început un proiect foarte frumos, care se numea „Totul pentru dragoste” și în care voiam să arătăm oamenilor modele de viață. Femei singure, care astăzi sunt cineva în lumea business, artei, tot ceea ce înseamnă femei singure care rămân după un divorț traumatizant să-și crească singure copiii, oameni model cum ar fi medici, eroi medici care salvează copii. Am vrut să aducem exemplele pozitive în fața românilor și am avut această emisiune vreo trei luni de zile, pe Antena 1 dragilor, nu la mine în bucătărie”, a precizat Mirela Vaida la dcnews.ro.

”Acele luni au fost groaznice pentru mine”

Faptul că emisiunea respectivă avea să fie scoasă de pe post a fost doar o parte a durerii resimțite la vremea respectivă de Mirela Vaida. De asemenea, a fost afectată și de ideea că oamenii nu au înțeles mesajul pe care dorise să îl transmită prin intermediul acelei emisiuni. Apoi, însărcinată fiind, vedeta a mai trecut prin momente grele, dezamăgită și predispusă la tristețe și melancolie.

”Din păcate, atât de mic a fost interesul publicului, încât, cu durere în suflet, cei de la Antena 1 m-au anunțat că această emisiune se va scoate. M-a durut nu neapărat faptul că emisiunea în sine s-a scos, ci faptul că oamenii nu au înțeles mesajul și nu au fost interesați de el.

Am stat acasă, eram și însărcinată în luna a patra, am stat acasă până am născut, iar acele luni au fost groaznice pentru mine pentru că, în urma sarcinii, eram într-o stare mai predispusă la suspine, la tristețe, la melancolie, nu mai aveam emisiune, îmi lipsea și îmi lipsește în general munca fizică și activitatea zilnică, dezamăgirea după un proiect care nu a avut succes și acum când văd această falsă pudoare și această ipocrizie a celor care nu vor să vadă așa ceva (n.red – referire la controversele referitoare la aparițiile Vulpiței din Vaslui la ”Acces Direct”), dar se uită milioane de români”, a mai precizat Mirela Vaida, potrivit sursei citate.


Like it? Share with your friends!

1
1 point

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum a rămas Mirela Vaida fără emisiune la TV. ”Asta m-au anunțat cei de la Antena 1”

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format