Emoționant ! Vezi trista poveste a unui câine care stă de 10 ani la mormântul stăpânului său.. Mă doare sufletul când văd așa ceva – VIDEO


Un câine foarte loial stăpânului său a stat la mormântul acestuia mai bine de 10 ani după ce acesta a murit, în Argentina.

Câinele ciobănesc Căpitan Germanul și-a petrecut, practic, fiecare zi stând pe lespedea mormântului stăpânului său, Miguel Guzman, care a murit în 2006, potrivit Daily Mail.

Și, se pare că animalul în vârstă de aproximativ 15 ani intenționează să îi rămână credincios lui Miguel chiar și după moarte, deoarece, el își continuă ritualul chiar daca este aproape orb și abia mai merge.

Angajații cimitirului, care au grijă de el și îi dau să mănânce, spun că animalul parcă așteaptă ziua în care, în sfârșit, se va întâlni cu stăpânul său.

Miguel Guzman a cumpărat acest câine drept cadou pentru fiul său Damian, care avea la acea vreme 13 ani, în 2005, însă el a murit în mod neașteptat în anul următor.

Veghea câinelui la căpătâiul bărbatului a început a doua zi după înmormântare, cand a disparut de acasă, din Cordoba.
Soția lui Guzman și fiul său au început căutările și, spre mirarea lor, l-au găsit la o distanță de 45 de minute de mers cu mașina, în satul în care stăpânul său fusese înmormântat.

Ei spun că este un mister felul în care câinele a găsit mormântul lui Miguel, susținând că nu au dus animalul acolo până atunci.

Sursa: Daily Mail


Like it? Share with your friends!

0

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Emoționant ! Vezi trista poveste a unui câine care stă de 10 ani la mormântul stăpânului său.. Mă doare sufletul când văd așa ceva – VIDEO

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format